Er is weer veel geld in de grond gestopt

Er is weer veel geld in de grond gestopt - Onion Today app

Vorige weken zijn de laatste percelen uien ingezaaid. Voor de uientelers betekent dit weer een grote investering in het nieuwe teeltseizoen van de uien. Extra spannend, omdat de gele uien van het vorige seizoen momenteel bijna niets meer opbrengen. 

Een hele goede reden om meer inspanning te gaan steken in de verkoop van de uien. De nieuwe app Onion Today gaat telers en handel hierbij helpen in het nieuwe seizoen. Telers komen zo in contact met meer inkopende partijen. Kopers van uien vinden op hun beurt weer gemakkelijker telers die hun uien willen verkopen.

Ook direct bellen via de Onion Today app of een bericht sturen, gaat heel gemakkelijk. Hierdoor komt er meer dynamiek in de uienmarkt, waardoor er meer marktkansen ontstaan voor iedereen. 

De nieuwe Onion Today app is een ideale mix van marktverkenning en agrarische sociale media. Een unieke benadering van de markt, die nog nooit eerder is toegepast. Naar verwachting is de app augustus 2017 beschikbaar in de App Store & Google Play Store!